Servicii

Serviciul nostru de creare site-uri va ofera posibilitatea de a va prezenta afacerea in cel mai bun mod posibil. In prezent lumea este in continua evolutie, de aceea noi consideram ca prezenta oricarei afaceri in mediul online este obligatorie. Va da posibilitatea de a interactiona cu persoanele din mediul online care va pot devenii clienti fideli.

Telefon & WhatsApp :

0755257596

Servicii

Toate site-urile pe care le realizam sunt responsive, rapide si pregatite pentru SEO

Netstar vă oferă servicii de design web profesional la prețuri avantajoase, realizare site-uri web de prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, retele sociale de inalta complexitate bazatre pe interactiunea dintre utilizatori.

Realizare site-uri de prezentare pentru orice afacere sau pasiune.

Magazine online – vinde online cu un magazin virtual cu functii complexe

Retele sociale – cream retele sociale complexe, poti avea propriul tau Facebook, Instagram, Youtube, etc.

Daca ai un site vechi, care nu mai corespunde din punct de vedere estetic, functional. Noi il putem aduce la standardele actuale

paper, business, laptop

Toate site-urile pe care le realizam sunt responsive, rapide si pregatite pentru SEO

Netstar vă oferă servicii de design web profesional la prețuri avantajoase, realizare site-uri web de prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, retele sociale de inalta complexitate bazatre pe interactiunea dintre utilizatori. Pentru noi, un site web reprezintă un proiect unic si complex, ce nu se rezumă la doar câteva pagini web. Un proiect web include partea de optimizare SEO și optimizare pentru utilizatori, securizarea site-ului web, partea de grafică (de la logo și iconițe la galerii foto), mentenanță etc. Fiecare proiect web este unic, iar acest fapt pornește de la dorințele și nevoile fiecărui client în parte.

Creare Website Perfect Administrabil

Nu a fost niciodata mai usor sa administrezi propriul magazin virtual Dupa predarea proiectului veti putea administra continutul site-ului singur, tocmai pentru ca fiecare site creat de noi are un panou de administrare de unde puteti adauga sau elimina pagini, puteti adauga articole, produse, poze, galerii, materiale video, etc. Fara mentenanta, fara profesionisti, fara ajutor!

WordPress Design

Usurinta in administrare fara cunostinte de programare. Nu trebuie sa platiti pe nimeni pentru a va administra site-ul.

Responsive Design

Design adaptabil in functie de dispozitivul clientului/vizitatorului, pentru usurinta in utilizare.

Design Unic

Design unic, personalizat, pentru ca fiecare dintre noi suntem unici

Realizare website 100% responsive

Perfect adaptat pentru orice dispozitiv

mockup, psd, ipad

Realizare website 100% responsive

Cum stim deja mai bine de 80 % din traficul de internet este facut de pe dispozitivele mobile. Indiferent de rezolutia dispozitivului, fie ca este vorba despre un smartphone, tableta, laptop sau PC, site-urile create de noi se vor adapta rezolutiei fiecarui dispozitiv in parte.

Folosind ultimele tehnologii de programare, ne asiguram ca site-ul tau ofera o experienta de navigare speciala, atat de pe un device fix cat si de pe un device mobil. Nu esti sigur de ce inseamna creare site cu design responsive? Solicita chiar acum explicatiile unui specialist Netstar.

Afacerea ta poate fi mult mai profitabila !

  • Email: netstar.romania@gmail.com
  • Telefon si WhatsApp: 0755257596

    Proiectul tău:
    Site de prezentareMagazin onlineAltele (retele sociale, social dating, etc.)

    Scroll to Top
    × Povestiți-ne despre proiectul dvs.