Servicii SEO dedicate

Va ajutam sa va cresteti eficienta website-ului prin optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare.

seo, internet, marketing

Ce inseamna o campanie SEO eficienta

O campanie eficienta de promovare SEO presupune parcurgerea mai multor etape, printre care analizarea, identificarea si optimizarea elementelor On Page, Off Page, cat si aspecte tehnice ale paginii promovate (simplitatea codului, ordinea elementelor, vizibilitatea continutului sau numarul de requesturi HTTP).

Audit SEO Complet

Auditul SEO pe care agentia noastra vi-l pune la dispozitie este compus din 3 parti – Auditul SEO On Page, Auditul SEO Off Page si Auditul UX – UI (trateaza aspecte legate de viteza de incarcare, design, experienta utilizatorului cu interfata si procesul de navigare).

Optimizare On-Page

Procesul de optimizare SEO On Page se focuseaza pe analiza cuvintelor cheie, implementarea configuratiilor HTML (tag-uri H1, H2, H3, corectarea URL-urilor, realizarea metadatelor si continutului in functie de cuvintele cheie stabilite pentru fiecare pagina din site.

Optimizare Off-Page

Strategia de optimizare SEO Off Page tine cont de bugetul clientului si de obiectivele setate. Aceasta vizeaza aparitii in presa autoritara, targetul principal fiind publicatiile de nisa in care se lanseaza materiale pentru cresterea vizibilitatii in SERP pe cuvinte cheie non brand.

Servicii SEO perfect personalizate conform standardelor din industrie

Oricare din serviciile de Web Design oferite de noi beneficiaza de optimizare SEO gratuit.

Ce este SEO?

Optimizarea SEO reprezinta in esenta toate actiunile intreprinse pentru ca site-ul web al companiei sa ocupe o pozitie de top in motoarele de cautare (Google) la cautari pe cuvinte cheie dorite si de a atrage un trafic cat mai mare, organic si targetat pe nisa in care isi desfasoara compania activitatea.

Ai o intrebare pentru noi?

Afla mai multe completand formularul alaturat

    Proiectul tău:
    Site de prezentareMagazin onlineAltele (retele sociale, social dating, etc.)

    Scroll to Top
    × Povestiți-ne despre proiectul dvs.